Workshop vroege zomer: mei-juni 2017

We gaan in mei weer lekker verder tekenen! Doe je mee?

Wat? Naar buiten in het bos en de duinen in Meijendel, op onderzoek uit, inspiratie opdoen… en tekenen! We gaan altijd naar buiten, weer of geen weer. Maar als het heel hard regent kunnen we schuilen en tekenen in de Meijenhof. Voor kinderen van 6-10 jaar. In het najaar start ik weer een cursus voor kinderen van 8-12 jaar. Kosten: 80 euro voor zes lessen, inclusief materiaal en koek&zopie.

Wanneer? Op zondagochtend, van 10.15 tot 12.00 uur. Zes keer achter elkaar, van zondag 14 mei tot en met zondag 18 juni. Dus ook in de weekends van Hemelvaart en Pinksteren!

Waar? We gaan tekenen vanuit een nieuwe locatie: De Meijenhof! Die ligt een paar honderd meter verderop, meer in het bos en afgezonderd van de drukte. De Meijenhof is goed te bereiken met de auto (je kunt er kort parkeren om je kind te brengen) en met de fiets. Het gebouw ligt halverwege de weg tussen Wassenaar en Bezoekerscentrum de Tapuit. Meijendelseweg 34, 2243 GN Wassenaar

Hoe schrijf ik mijn zoon/dochter in?

Stuur een mail naar info@tekeneninhetwild.nl met de naam, leeftijd en adres van uw zoon/dochter. Na een bevestiging van mij dat er nog een plaatsje is, kunt u het bedrag (80 euro pp) overmaken op:

NL71 TRIO 07814977 87, t.n.v. Tekenen in het Wild, te Den Haag, o.v.v. Voorjaar II 2017 en de naam van uw kind.

Als het geld op de rekening van Tekenen in het Wild staat, is uw kind definitief ingeschreven.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.