Marjolijn en Elpidha

Even Voorstellen: Marjolijn & Elpidha!

DSC_6456 Hoi, ik ben Marjolijn.

Ik houd al van jongs af aan veel van tekenen en van de zee. Als kind al zat ik uren naar de zee te turen vanuit de serre van mijn opa en oma, die op de boulevard van Vlissingen woonden. Ik probeerde de kleur van de zee, de beweging van de golven en de vlucht van de vogels op papier te zetten. Nu ben ik getrouwd met Arthur en samen hebben we twee zoons (die een beetje van tekenen houden, maar vooral heel veel van spelen en sporten in de natuur 🙂 ) en woon ik zelf vlakbij de zee en de duinen in Scheveningen. Ik fiets veel in de duinen en teken en schilder graag buiten. Ik heb een opleiding voor tekendocent gevolgd en vind het te gek om mijn liefde voor het tekenen en voor de natuur door te geven aan kinderen en jongeren die het ook voelen kriebelen!

 Hoi, ik ben Elpidha.

Van jongs af aan is tekenen heel belangrijk voor mij geweest. Goed kijken naar de kleuren, de lijnen en de vormen om me heen en dat te vertalen naar een tekening of schilderij was toen ik nog een klein meisje was al een  manier om de wereld te bevatten en blijkt jaren later nog altijd een magisch proces. Ik ben afgestudeerd aan de Kunstacademie van Rotterdam en heb op verschillende plekken en in galeries geëxposeerd en heb voor mijn etsen een kunstprijs gewonnen. Mijn stijl en interesse is verhalend en sluit aan bij de fantasie en verbeelding van sprookjes en (kinder)verhalen. Sinds ik moeder ben van drie kinderen is daar nog een extra dimensie bijgekomen en is de stap naar tekenles geven nog vanzelfsprekender.

Ik verzorg de tekenlessen op locatie van de Bookstor op het Noordeinde en ben zo de ‘stadse’ evenknie van Tekenen in het Wild.

Reacties zijn gesloten.